embleemTraKtransparant

VOLGENDE PRODUCTIE:

TROUW AAN KUNST

Trouw aan kunst op facebook

Facebook square blue large

Reserveer nu alvast voor

onze nieuwe productie

 

Mail white large

Ben je ook gebeten door de toneelmicrobe en heb je zin om zelf eens op de planken te staan  of wil je meewerken achter de schermen (decor, techniek...) en deel uimaken van deze toffe bende? Aarzel dan niet om ons te contacteren...

Mail black large depositphotos_28190347-stockafbeelding-groen-gras- flyer Derop od deronder

 

 

 

 

Wil je zeker zijn van je zitje?

Aarzel dan niet om nu uw kaarten al te bestellen via mail

We spelen in Zaal Rico's waar je aan tafeltjes met je drankje kan genieten van deze productie. Wij kijken er alvast naar uit om u een onvergetelijke avond te bezorgen!

 

 

NIEUWE PRODUCTIE:

Keer terug naar "HOME" Mail black large

Korte inhoud:

 

Tuur, een ex-prof in het rugby, sluit een weddenschap af met Ronny Wellens, trainer van een zeer succesvol vrouwenrugbyteam. Tuur wedt dat hij zelfs de slechtste club kan trainen om tegen het team van Ronny te winnen. De inzet is hoog, zeer hoog. Tuur krijgt caféploeg “De Rico’s” toegewezen, een ploeg die nog nooit één match heeft kunnen winnen, hun ploeg is zelfs nog nooit compleet geweest. Slaagt Tuur erin om van deze madammen echte leeuwinnen te maken of verliest hij het dak boven zijn hoofd? We zullen u één tip geven: het wordt in ieder geval geen gemakkelijke opdracht en hun weg vol obstakels wordt zwaar, heel zwaar!  

 

 

 

flyer Derop od deronder